Tidningserbjudanden

På nätet finns det gott om attraktiva tidningserbjudanden. Du kan med att par få klick hitta samma tidningar som i butik till mycket lägre priser och ofta få en premie på köpet med din prenumeration om ett sådant prenumerationserbjudande finns.

Det finns flera olika sorters prenumerationer. De två vanligaste är tidsbegränsade prenumeration och tillsvidareprenumerationer.

Vid en tidsbegränsad prenumeration köper du ett tidningserbjudande om ett visst antal nummer. När dessa nummer skickats till dig avslutas prenumerationen automatiskt.

Skulle du däremot teckna en tillsvidareprenumeration fortsätter tidningen att komma till dig efter de nummer av tidningen som du inledningsvis betalade för. Med varje eller varannat nummer medföljer då en faktura.

En av de största aktörerna inom tidningserbjudanden på nätet är butiken Tidningskungen där du kan hitta tusentals svenska och utländska tidningar och magasin. Alla tidningserbjudanden hos Tidningskungen är tidsbegränsade och avslutas alltså autmatiskt efter prenumerationens slut.
Trackback
RSS 2.0